KICHIK MAKTAB YOSHI BOLALARI EMOTSIONAL SOHASINI O’RGANISHNING ZARURIYATI - To’ychiyeva, Sh.J. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi bolalar emotsional sohasini muammo sifatida o‘rganishning zaririyati izohlanadi. Emotsional xususiyatning psixologik asoslari yoritilgan. Dolzarbligi izohlangan.Kichik maktab yoshi xususiyatlari asos qilib olingan.