ПЕДАГОГИК-ПСИХОЛОГИК ФАНЛАРНИ ЎҚИТИШДА СУБЪЕКТГА ДОИР ПЕДАГОГИК ВАЗИЯТЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ - Курбаниязова, З.К. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Мақолада олий таълим тизимида педагогик ва психологик фанларни ўқитишнинг методик таъминоти масаласи таҳлил этилган. Педагогик ва психологик фанларни ўқитиш жараёнида субъектга доир педагогик вазиятларни яратиш бўлажак ўқитувчиларни педагоглик касбига ижтимоийлашувига йўналтирадиган методларнинг бири эканлиги ифода этилган.