ТАЛАБАЛАРНИНГ АМАЛИЙ КЎНИКМАЛАРИНИ САНОАТ КОРХОНАЛАРИДА АМАЛИЁТ ЖАРАЁНИДА РИВОЖЛАНТИРИШ ИМКОНИЯТЛАРИ - муҳандислик, Бухоро (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ушбу мақолада техника олий таълим муассасалари ва саноат корхоналари ҳамкорлигида талабаларнинг амалий кўникмаларини ривожлантириш масаласига урғу берилган. Саноат корхоналаридаги талабаларнинг амалиёти ўқув жараёнининг элементи сифатида олий таълим муассасасида олган билимларини мустаҳкамлаш ва кенгайтириш мақсадида амалга оширилиши келтирилган. Амалиёт орқали ўрганиш талабалар ва ўқитувчиларнинг кўп қиррали ва ўзаро боғлиқ фаолияти сифатида қаралиши кераклиги таъкидланган.