MOBIL TEXNOLOGIYALAR JÁRDEMINDE PEDAGOGIKALÍQ PROGRAMMALÍQ QURALLAR JARATÍW - Qunnazarov, A.Q. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ushbu maqolada mobil ta’lim, mobil ta’limning pedagogik asoslari, mobil ta’limda-WAP yoki GPRS texnologiyasi, rivojlanish tendentsiyalari, mobil platformalar, mobil ilovalar, mobil ilovalar yaratishda MITApp Inventor 2 platformasi, ularning tahlillari keltirib o’tilgan.