BILIMLENDIRIW MÁKEMELERIN BASQARÍW PROCESINIŃ PEDAGOGIKALÍQ HÁM PSIXOLOGIYALÍQ ÓZGESHELIKLERI - Qadirov, Q.; Mambetnazarov, R. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada ta’lim muassasasining boshqaruv samaradorligini baholashdagi asosiy yondashuvlar va usullar ko’rib chiqilgan. Rahbarning amaliy faoliyat natijalari asosida boshqaruv jarayoni samaradorligini baholash amalga oshirilgan. Boshqaruvni amalga oshirishda qaysi omillarga ko’proq e’tibor berish masalalari yoritilgan. Ta’limda boshqaruv faoliyati samaradorligi bilan bog’liq nazariy qarashlar tahlil etilgan.