МАРКАЗИЙ ОСИЁ МАМЛАКАТЛАРИ ТАРИХИДА ЖИСМОНИЙ МАДАНИЯТНИНГ ТУТГАН ЎРНИ - Жумакулов, З.П. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Мақолада мамлакатимиз ҳамда марказий Осиё мамлакатларида давлат тузумларини ташкил этилишида, миллий маданият, ҳарбий санъат ва аҳолининг ижтимоий ва иқтисодий ҳаётида жисмоний тарбия ва ҳарбий тайёргарликнинг аҳамияти ва ўрни таҳлил этилган.