KISHI MEKTEP JASTAǴÍ BALALARDÍŃ SHAXS BOLÍP QALIPLESIWI - Elmuratova, A.U.; Babajanova, G.M. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada kichik maktab yoshi davridagi o‘quvchilarning shaxs bo‘lib shakllanishida jamiyatning tasiri, odob-axloq meyorlari, xulq-atvorlarning shakllanishlari haqida so‘z yuritiladi.