SAYLAW HUQÍQÍ – PUQARALARDÍŃ SIYASIY HUQÍQÍ SÍPATÍNDA - Tilewov, E.M.; Pirniyazova, M.K. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada Ózbekiston Respublikasida fuqarolarning saylov huquqlari, saylov madaniyati, mamlakatimizda saylovlarning demokratik tarzda olib borilishi, saylov tamoyillari va ularning amalga oshirilishi, saylov me’yorlarini buzganlik uchun qonunchilikda belgilangan javobgarliklar tadqiq qilindi.