АҲОЛИГА ХИЗМАТ КЎРСАТИШ СОҲАЛАРИНИ ТАДҚИҚ ЭТИШНИНГ ИЛМИЙ - УСЛУБИЙ АСОСЛАРИ - Узақбаев, Қ.К. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Жаҳон иқтисодиётида хизмат кўрсатиш тармоқлари ёки учинчи сектор (третичный сектор) энг ривожланган тармоғи ҳисобланади. Бу мақолада хизмат кўрсатиш тармоқларига географик нуқтаи-назардан баҳо берилган.