БУХОРО ШАХРИДА ЖОЙЛАШГАН ҲОВУЗЛАРНИНГ САНИТАР-ГИГИЕНИК ТЕКШИРУВ НАТИЖАЛАРИ - Бўриев, С.Б.; Шаропова, Ш.Р. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Ушбу мақолада Бухоро шаҳар атрофида жойлашган ҳовузлар, фитопланктонлар, зоопланктонларни етиштиргандан сўнг ҳовузларнинг санитар-гигиеник ҳолати тўғрисида маълумотлар келтирилган. Суртма тайёрлаш ва ундан бактериологик лабораторияда фойдаланиш бўйича йўриқномалар мавжуд.