SÍZÍQLÍ TENLEMELER SISTEMASÍNÍŃ BAZÍBIR QOLLANÍWLARÍ - Asqarov, M.; Koshkarbaeva, R.; Ubaydullaeva, A. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada algebrik tenglamalar sistemasiga keltirilib ishlanadigan masalalarning yechimlari ko’rsatilgan. Bu yechich usullari geometrik masalalarni yechichda ham foydalanish keltirilib o’tilgan. Yo’qori darajali tenglamalar sistemasiga doir misollar ishlangan. Matrica va determinantlar uslubidan foydalanib yechilgan masalalar yechimidan iborat misollar mavjud