EKINSHI TÁRTIPLI DIFFERENCIAL-OPERATOR TEŃLEME USHÍN QOYÍLǴAN KOSHI MÁSELESINIŃ SHESHIMI HAQQÍNDA - Alaminov, M.X.; Igilikov, A.J. (FAN va JAMIYAT, 2022)
Maqolada ikkinchi tartibli differensial-operator tenglama uchun qo‘yilgan Koshi masalasi yechimining yagonaligi va turg‘unligi ko‘rib chiqilgan. Teoremalarni isbotlashda logarifmik qavariqlik metodidan foydalanilgan.