BILIMLENDIRIWDE ALDÍNǴÍ PEDAGOGIKALÍQ TÁJIRIYBELER, MASHQALALAR, SHESHIMLER - Turımbetov, B. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Ushbu maqolada o‘qituvchining ilg‘or texnologiyalardan foydalanishdagi tajribalari, ularni qo‘llashdagi bazi tushunmovchiliklar, ularni hal qilish bo‘yicha tavsiyalar va ko‘rsatmalar ilmiy jihatdan asoslab berildi.