TEXNOLOGIYA SABAQLARÍNDA KLASSTAN TÍS JUMISLARDÍ SHÓLKEMLESTIRIW HÁM ÓTKERIWDIŃ AYÍRÍM MÁSELELERI - Tańbaev, N. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Ushbu maqolada texnologiya darslarida sinfdan tashqari ishlarni tashkillashtirish va o’tkazish usullari haqida so’z etiladi. Shuningdek, sinfdan tashqari ishlarning olib borish tartiblari, turlari, mazmuni amal qilish shart bo’lgan qat’iy talablar, oquvchilarning psixo-fiziologik holati, birgalikda ishlashishi, o’zaro hurmat hislarini rivojlantirishda sinfdan tashqari ishlarning ahamiyati, oquvchilarning ijodkorlik va kreativ fikrlarini rivojlantirish masalalari haqida so’z etiladi.