TALABALARǴA BILIM BERIWDE INFORMACIYALÍQ TEXNOLOGIYALARDÍŃ ROLI - Ótepbergenov, J.S. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Maqolada talabalarning mavzuni axborot texnologiyalari yordamida, ya’ni chizma tasvir va intelekt karta bilan tushintirish masalalariga oid ilmiy tahlillar wo’z aksini topgan.