UZLUKSIZ TA’LIM TIZIMIDA DIDAKTIKA RIVOJINING ASOSIY YO‘NALISHLARI - Ibragimova, M.X. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Maqolada uzluksiz ta`lim tizimida didaktika, didaktikaning asosiy vazifasi, didaktikada o`qitish metodi, didaktik vositalar, o’qitish metodikasi, ko’nikma va malakalar, o’qituvchi va o’quvchilarga nazariy hamda amaliy bilish faoliyati haqida fikr yuritilib, tahlil qilingan.