АКАДЕМИК Ж.БАЗАРБАЕВ МИЙНЕТЛЕРИНДЕ ОҚЫЎШЫЛАРДЫҢ ҲУҚУҚЫЙ ТӘРБИЯСЫН ҚӘЛИПЛЕСТИРИЎ ҲАҚҚЫНДАҒЫ ПИКИРЛЕРИ - Арзиева, Б.И. (FAN va JAMIYAT, 2021)
В статье собраны мудрые мысли и научные труды академика Ж.Базарбаева, отзывы его коллег о Ж.Базарбаеве, воспоминания его учеников.