MATEMATIK TERMINLAR DERIVATSIYASINING LEKSIK-SEMANTIK USULI - Ruzmetova, O.A. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Ushbu maqolada matematika sohasiga oid ba’zi terminlar derivatsiyasining leksik-semantik usuli haqida so’z yuritiladi va ularning o’zbek va ingliz tillaridagi leksik-semantik usulda yasalishi qiyosiy tahlili muhokama qilinadi.