ҚОРАҚАЛПОҒИСТОН ЎЗБЕКЛАРИНИНГ НИКОҲ ТЎЙИГА ТЕГИШЛИ АЙРИМ МАСАЛАЛАР - Сатимова, Н.Г. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Ушбу мақолада никоҳ тўйи ва совчилик маросими тўғрисида, шу билан бирга, Қорақалпоғистондаги ўзбекларнинг никоҳ тўйи ва никоҳ тўйидан олдин ўтказиладиган совчилик маросимларининг айрим масалалари ёритилган.