MARKAZIY OSIYO: INTELEKTUAL ELITALAR: TARIXSHUNOSLIK VA MANBALAR - Dosmaganbetov, S. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Maqolada Markaziy Osiyo hududida yashab o’tgan intellektual elitalar: Tauke xon, Sas biy, To’le biy, Qazibek biy, Ayteke biy va boshqalar haqida tarixiy ma’lumotlar bayon qilinadi.