ГЕНДЕР ТЕНГЛИК: ФИКРЛАР ВА МУЛОҲАЗАЛАР - Абдуллаева, Я.А. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Мазкур мақолада гендер тенглик ҳақида фикр ва мулоҳазалар юритилган. Халқаро даражада аёлларнинг жамиятда тутган ўрни ва фаолияти ўрганилган. Гендер маданиятини шакллантиришга эътибор қаратилган.