ЮПҚА ПАРДАЛИ ГЕТЕРОСТРУКТУРАГА АСОСЛАНГАН ҚУЁШ ФОТОЭЛЕМЕНТЛАРИНИНГ АСОСИЙ ФИЗИКАВИЙ ПАРАМЕТРЛАРИНИ АНИҚЛАШ - Тошпулатова, Д.Х. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Мақолада қуёш энергиясини электр энергиясига айлантирадиган ҳозирги кунда мавжуд юпқа пардали технологиялар бир бири билан таққосланган. Аморф микрокристаллик кремний асосидаги қуёш элементларини рақобатбардошлигини таъминлайдиган ишлаб чиқариш технологиясининг ўзига хос асосий хусусиятлари келтирилган.