ИННОВАЦИОН РАҲБАР ИЖТИМОИЙ – ПСИХОЛОГИК ФЕНОМЕН СИФАТИДА - Нурабуллаев, Т.А. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Мазкур мақола инновацион раҳбар ижтимоий-психологик феномен сифатида мавзусига бағишланган. Шунингдек, мақола матнида инновацион раҳбар шахсига хос қатор ижтимоий-психологик сифатлар, инновация ва жамият тараққияти, бошқарув амалиёти ва унинг самарадорлиги, кундалик ўзгаришлар ва раҳбар имкониятлари, замонавий раҳбарга хос ташаббускорлик, ижтимоий фаоллик, самарали бошқарув қобилияти, хулқ-атвор стратегияси каби масалалар ҳам, илғор ижтимоий-психологик концепциялар орқали кенг ёритилган.