СОҒЛОМ АВЛОД ТАРБИЯСИДА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯНИНГ ЎРНИ ВА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ДАРСЛАРИГА ҚЎЙИЛАДИГАН ПЕДАГОГИК ТАЛАБЛАР - Мырзамбетов, П.Ш. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Мазкур мақолада соғлом авлод тарбиясида жисмоий тарбиянинг ўрни ва унинг дарсларига қўйиладиган педагогик талаблар борасида ёзилган бўлиб, унинг мазмунида машғулотларни ташкил этишда қўлланиладиган тамойиллар, методлар ва воситалар борасида фикрлар баён этилган.