TALABALAR MUSTAQIL TA’LIMINI TASHKIL ETISHDA BLENDED LEARNING TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANISH SINOV-TAJRIBA ISHALARI - Yu.Madatov, I. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasasi talabalari mustaqil ta’lim olish jarayoni, mazmuni, shakli, innovatsion shakillari hamda blended learning texnologiyasi haqida so’z yurutiladi. Bundan tashqari so’rovnoma va sinov tajriba ishalaridan namunalar keltirib blended learning texnologiyasi samarasi asoslangan.