loyiha TEXNOLOGIYASI yarimo‘tkazgichlar fizikasini o‘qitish sifatini yaxshilash USULI sifatida - Ametov, R.A. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Maqolada loyiha usuli talabalarning yarimo‘tkazgichlar fizikasini o‘rganishda myhim motivatsiya vositasi sifatida ko‘rib chiqilgan, bu usul talabalarning o‘qitilayotgan predmetga qiziqishini oshirishga imkon yaratadi va bu o‘z navbatida ta’lim sifatini oshirishga yordam beradi.