«ГАЛОГЕНЛАР» МАВЗУСИНИ ЎҚИТИШДА ПЕГАГОГИК ВА ИНФОРМАЦИОН ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ - Ажиева, М.Б.; Ажиева, Б.А. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Мазкур мақолада «Галогенлар» мавзусини ўқитишда янги дидактик материалларни қўллаш методикаси ёритилган.