O’QITUVCHI KOMPETENTLIGINI TAKOMILLASHUVIDA KVALIFIKATSIYA VA KOMPETENTSIYA (XUSUSIY VA TAYANCH KOMPETENTSIYALAR) - Nazarova, Z.T. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Maqolada “Tarbiya” fani o‘qituvchilarining pedagogik faoliyatini takomillashuvida xususiy va tayanch kompetensiyalarni rivojlantirish muammosining ayrim masalalari haqida ma’lumotlar berilgan