ЁШ ГИМНАСТИКАЧИ ҚИЗЛАРНИНГ ХОРЕОГРАФИЯ МАШҚЛАРИ ОРҚАЛИ МАХСУС ҲАРАКАТ ТАЙЁРГАРЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - Хайтметов, И.С. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Илгари сурилган тадқиқот гипотезаси 9-11 ёшли гимнастикачи қизларни ўқув-тренировка жараёнида хореографик машқларга ўргатиш ўзининг амалий тасдиғини топди.