ÁDEBIYAT SABAQLARĺNDA SHĺǴARMALARDĺ BLUM TAKSONOMIYASĺ TIYKARĺNDA OQĺTĺW - Mambetova, G. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Mazkur maqolada maktablarda qoraqalpoq adabiyotini o’qitishda Blum taksonomiyasidan foydalanish yo’llari T.Qayipbergenovning “Maman biy afsona”si asari asosida o’rganildi.