O’SMIRLARDA DELINKVENT XULQ-ATVOR MOTIVATSIYASI - Mo’minova, D.M. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Mazkur maqolada delinkvent xulq-atvorni kuzatish sabablari, xulqning motivlari va unga ta’sir etuvchi omillarning psixologik xususiyatlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.