KÓPLIKLER TEORIYASÍ TÚSINIGI ARQALÍ OQÍWSHÍLARDÍŃ KREATIVLILIGIN PAYDA ETIW - Tanirbergenov, S.A.; Berdieva, Z.İ. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Maqolada tóplam tushunchasi bóyicha óquvchilarning kreativligini oshirish masalalari kórib chiqilgan. Bu yerda boshlanǵich va yuqori sinf matematika darslarida tóplam tushunchasini óquvchilarga yetkazish usullari kórib ótilgan.