CLIL (CONTENT AND LANGUAGE INTEGRATION LEARNING) KASBIY KOMMUNIKATSIYA SOHASIDA IKKI TILLILIK, PEDAGOGIK MAHORAT, BILIM VA KO’NIKMALAR - Norquziyeva, Z.K. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Maqolada ta’lim sifati, ta’lim berishda pedagog metod va vazifalari, kasbiy tayyorgarlik, ta’lim berish va o’zlashtirish samaradorligi, asosiy tamoyillar, o’qitish va o’rganish jarayonlari haqida so’z boradi. Pedagog tajribasi va mahoratiga qarab dars sifati va o’zlashtirish natijalari, kasbga tayyorlashda bo’lajak kadrlarga pedagoglarning ko’rsatadigan tog’ri yo’li va to’g’ri yo’nalish belgilab berishi alohida ahamiyat kasb etadi.