ЁШЛАРДА ВАТАНПАРВАРЛИК ҲИССИЁТИНИ ТАРБИЯЛАШДА АМИР ТЕМУР ДАВЛАТИ ХАВФСИЗЛИГИДАГИ МАЪНАВИЯТНИНГ АҲАМИЯТИ - Бурханов, Т.М. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Ушбу мақолада Амир Темур ҳукмронлиги даврида хавфсизликни таъминлашнинг ўзига хос жиҳатлари, фаолият билан шуғулланган тузилмалар ва мансабдор шахслар, бу борада эътибор қаратилган аҳамиятли масалалар ва устувор мезонлар хусусида мулоҳазалар илгари сурилган.