ТАРИХИЙ-БАДИИЙ АСАРЛАР ВОСИТАСИДА КУРСАНТЛАРДА ҲАРБИЙ ЖАСОРАТ СИФАТЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ТАМОЙИЛЛАРИ - Муродиллаева, М.У. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Мазкур мақолада ҳарбий жасорат сифатларини ривожлантириш, таълим жараёнида мазкур сифатларни ривожлантириш воситаларидан самарали фойдаланиш, тарихий-бадиий асарларнинг тарбиявий аҳамияти, педагогик фаолиятда уларнинг тамойилларининг устуворлиги ҳақида мулоҳазалар берилган.