ДИСКУРС НУТҚИЙ СТРАТЕГИЯНИ ИФОДАЛАШ МАЙДОНИ СИФАТИДА - Баймурадова, Л.К. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Мазкур мақолада инглиз тилида нутқий стратегиянинг сиёсий нутқ материали доирасида ифодаланиши таҳлил қилинган. Нутқий стратегия тамойилларига кўра диологик нутқ шаклланишида лисоний бирликларнинг продуктив ифодаси муҳим саналади. Коммуникатив стратегия ва коммуникатив тактика тушунчаларининг фарқланишини аниқлаш мақоланинг моҳияти саналади.