ALISHER NAVOIY ASARLARI TARJIMALARI BADIIYATINI ANGLASH - Sapayeva, F.D. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Mazkur maqolada Alisher Navoiy asarlari tarjimalarining badiiyati haqida so`z yuritiladi. Xususan, Alisher Navoiy ijodiyotida shakl va mazmun mushtarakligi, so`z qo`llash mahorati tahlillanib, badiiy tarjimada so`zning mavqei xususida bahs yuritiladi.