INVESTIGATION OF THE COMPILING PRINCIPLES OF ENGLISH-UZBEK AND UZBEK-ENGLISH DICTIONARIES - Ruzimov, Sh.S. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Maqolada inglizcha-o‘zbekcha lug‘atlar tuzilishi tamoyillari tanqidiy tahlil qilindi va yutuq, kamchiliklarini misollar bilan ko‘rsatgan holda uni takomillashtirishga qaratilgan tavsiyalar ishlab chiqildi.