KASHTAN DARAXTLARINING SUV ALMASHINUV XUSUSIYATLARI - Ochilov, U.A.; Haydarov, X.Q.; Tursunboev, X.E.; Ishanqulova, D.U. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Ushbu maqolada Oʿzbekistonning yirik shaharlarini koʿkalamzorlashtirishda foydalanib kelinayotgan kashtan daraxtlarining suv almashinuv xususiyatlari, ya’ni transpiratsiya jadalligi va turgorotsentlik darajasi ilmiy jihatdan tahlil qilingan.