ФЕРМЕР ХОЖАЛЫҚЛАРЫ АРАСЫНДА СУЎ РЕСУРСЛАРЫНАН ҮНЕМЛИ ПАЙДАЛАНЫЎДЫҢ ДЕТЕРМИНЛЕСТИРИЛГЕН МӘСЕЛЕЛЕРИН ШЕШИЎ АЛГОРИТМЛЕРИНЕ ПРОГРАММАЛЫҚ ТӘМИЙНАТ ЖАРАТЫЎ - Утеулиев, Н.У.; Толиев, Х.И.; Жарылканов, Б.П. (FAN va JAMIYAT, 2021)
In this article, software was developed algorithms solving deterministic problems of rational use of water resources among farms.