KÓPJAQLÍLAR KESIMLERIN JASAWDA GEOGEBRA BAǴDARLAMASÍNAN PAYDALANÍW JOLLARÍ - Qaypnazarova, G.X.; Kudenov, T.M. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Maqolada geometriya darslarida ko`pyoqlilar mavzusida Geogebra dasturidan foydalanish haqida gap boradi. Geogebra dasturi haqida qisqa ma`lumot berildi. Masala shartlaridagi rasmlar Geogebra dasturidan foydalangan holda chizildi. Tadqiqot mavzusining dolzarbligi va amaliy ahamiyati ko’rsatilgan.