TEXNOLOGIYA PÁNINEN SABAQ ÓTIWDE SIZBASHÍLÍQ ELEMENTLERINEN PAYDALANÍWDÍŃ ÁHMIYETI - Avezov, B. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Ushbu maqolada texnologiya fanini o’qitishda chizmashilik fanining ayrim elementlarini qo’llash orqali dars o’tish va chizmashilik fanining davlat standarti talabini inobatqa olish nazarda tutiladi.