ТАСВИРИЙ САНЪАТ МАШҒУЛОТЛАРИДА САМАРАЛИ ТЕХНОЛОГИЯНИНГ ҚЎЛЛАНИЛИШИ - Абдирасилов, С.Ф. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Ушбу мақолада мактабда тасвирий санъат дарсларида мастер-классни ташкил этиш ва уни ўтказиш методикаси ҳақида сўз юритилади. У дарсни кўргазмали, ишончли, хотирада сақланадиган қилади, ёш авлоднинг эстетик ривожига ижобий таъсир кўрсатади, болаларда тасвирий санъатга, акварель санъатига ҳавас уйғотади.