ИЖТИМОИЙ-ПЕДАГОГИК КОМПЕТЕНТЛИК БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРНИНГ КАСБИЙ ТАЙЁРГАРЛИГИНИНГ МУҲИМ КОМПОНЕНТИ СИФАТИДА - Курбаниязова, З.К. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Мақолада бўлажак ўқитувчиларда ижтимоий-педагогик компетенцияларни ривожлантириш, акмеограмма билан касбий компетентликнинг ўзаро боғлиқлиги масалаларига оид илмий таҳлиллар ўз аксини топган.