АДАБИЁТЛАРНИНГ ЎЗАРО АЛОҚАДОРЛИГИ ВА БИР-БИРИГА ТАЪСИРИ - Алдашева, Ш.Ж. (FAN va JAMIYAT, 2021)
Мақолада адабиётларнинг ўзаро алоқадорлиги ва бир-бирига таъсири бадиий ижод тараққиётининг муҳим бир омили бўлиб, у энг аввало, ижодий характерда, яъни новаторона бўлган тақдирдагина ижобий самара бериши мумкинлиги ҳақидаги фикрлар берилган.