ЎҚУВЧИЛАР ИНТЕЛЛЕКТУАЛ РИВОЖЛАНИШИДА ПСИХОЛОГИК ТРЕНИНГ МАШҒУЛОТЛАРИНИНГ АҲАМИЯТИ - Бекназарова, Л.С. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Ушбу мақола ўқувчилар ақлий интеллектуал ривожланишига хос психологик тренинг машғулотларини ташкил қилиш, ўтказиш ҳамда интеллектуал фаолият, қарор қабул қилиш, вақтни тақсимлаш, мақсадни аниқлаш, масъулиятлилик каби хусусиятларнинг шаклланишига қаратилган.