МАКТАБГАЧА ЁШДАГИ БОЛАЛАР БИЛАН АЛОҚА ЎРНАТИШДА УЛАР КОММУНИКАТИВ ҚОБИЛИЯТЛАРИНИНГ ПСИХОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИНИ АНИҚЛАШ - Дж.Бекова, Ш. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Ушбу мақолада мактабгача ёшдаги болаларнинг коммуникатив қобилиятларини ўрганишда юзага келадиган қийинчиликлардан муҳофазаланиш, коммуникатив қобилиятларни ривожлантиришда психологик хусусиятларнинг роли ҳақида фикр билдирилган.