ЎСМИРЛАРДА ДЕВИАНТ ХУЛҚ – АТВОРНИ КЕЛТИРИБ ЧИҚАРУВЧИ ПСИХОЛОГИК ОМИЛЛАР - Абдуқаҳҳорова, Г.А. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Ушбу мақолада ўсмир ёшларда девиант хулқ-атворга хос хатти-ҳаракатларнинг бузилиши ва уларни келтириб чиқарувчи омиллар ҳақида маълумотлар изоҳлаб ўтилган.