УМУМТАЪЛИМ ФАНЛАРИНИ ТАДБИРКОРЛИККА ЙЎНАЛТИРИБ ЎҚИТИШНИНГ ЭДУКОЛОГИК ИМКОНИЯТЛАРИ - Мирзакаримова, М.М. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мақолада ижтимоий-иқтисодий ишлаб чиқариш жараёнида баркамол шахс ва малакали мутахассислар фаолиятларининг ривожланишида умумтаълим фанларини тадбиркорликка йўналтириб ўқитишнинг экологик имкониятлари ҳақида фикр ва