KONSTRUKTIV MASALALAR YECHISH VOSITASIDA BO’LAJAK BOSHLANG’ICH SINF O’QITUVCHILARINING MATEMATIK KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH - Ismoilov, B.T. (FAN va JAMIYAT, 2020)
Maqolada bo’lajak boshlang’ich sinf o’qituvchilariga algebraik tengliklarni kub va parallelepipedlarning hajmlaridan foydalanib konstruktiv usulda o’rgatish texnalogiyasi bayon etilgan.